Ulrikas Medvetenhet och Balans

Hej åter igen alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni har haft en riktigt trevlig helg och att ni dessutom, och viktigast av allt, mår bra och känner er uppladdade inför den nya veckan. Det vet jag i varje fall att jag gör! Hur som helst så hade jag här idag tänkt skriva om det här med friskvård och terapi för er i Kristianstad, Hässleholm eller Hörby med omnejd bland annat då det verkligen är någonting som jag har fått in oerhört många frågor och funderingar kring nu under den senaste tiden.

Som ni kanske redan är medvetna om så har jag ju en rätt så inriktad blogg där jag för det mesta skriver om kläder och mode, men efter att jag nämnt i ett annat inlägg att jag hade börjat gå på terapi och inte skulle vara lika aktiv här på bloggen längre, så var det en hel del av er läsare som ville veta lite mer och uttryckte att ni också kände att ni var i behov av den här typen av hjälp. Därför så tänkte jag även ta och rekommendera ett företag här idag som erbjuder just friskvård och terapi för oss som då befinner oss i något av de ovanstående områdena eller någonstans där omkring. Ulrikas Medvetenhet och Balans heter företaget och det är till henne som jag själv har valt att vända mig och redan känner att jag har kunnat göra stora framsteg när det kommer till min egna hälsa. Ulrikas Medvetenhet och Balans är oerhört duktig på det som hon gör och man känner sig trygg i hennes händer. Jag hoppas nu verkligen att det här tipset kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er nu som då hörde av er till mig angående detta! Ta nu hand om er, så hörs vi snart igen.

Du gillar kanske också...