Hur mår dina tänder?

Hej på er mina läsare! Vad roligt att se hur engagerade ni är i kommentarsfältet! Det är roligt att diskutera olika saker med er, och även att få ge och ta tips och trix från varandra. Idag kommer jag tipsa er om en bra tandhygienist på Östermalm som är riktigt duktig på det hon gör. Jag har nämligen börjat gå till Janina Gröndahl och hon har hjälpt mig extremt mycket med mina tänder.

Det är inte ofta man inser hur man egentligen behandlar sina tänder, och visst att de kan se fina ut från utsidan, men hur mår de egentligen på insidan? Detta har jag tagit reda på med hjälp av denna tandhygienist på Östermalm, och det har hjälpt mig mycket. Som sagt vet jag nu hur mina tänder mår och vad jag ska göra för att de ska må bättre och hur man inte skadar dem. Jag har generellt haft bra tänder i mitt liv, men jag tyckte att det var väldigt lärorikt att gå till denna tandhygienist på Östermalm och om ni bor i närheten tycker jag att ni ska boka in ett möte där också för att se hur era tänder mår. Detta blev inte ett lika långt inlägg som jag hade förväntat mig, men jag hoppas verkligen att ni tyckte om det ändå, för det var väldigt roligt att skriva det. Nu vill jag att ni kommenterar era erfarenheter gällande hur era tänder mår och så vidare, och ni kanske vill dela med er av tips om hur ni tar hand om era tänder. Det var allt för idag och nu kommer jag avrunda detta inlägg. Ha det bra nu och ta hand om er.  

Du gillar kanske också...